antalyarivera

Turska – Antalijska rivijera – biser Mediterana je idealno mjesto za doživjeti nezaboravno ljetovanje bez obzira da li idete s prijateljima, bračnim partnerom ili porodicom, na ovom jedinstvenom mjestu zasigurno ćete naći svoju destinaciju.

Nijedan grad na Sredozemnom moru nema toliko mnogo za ponuditi kao Antalya – glavni grad istoimene provincije i turistički centar Turske rivijere. Atraktivne gradske četvrti, ulice ukrašene palmama i oleandri- ma odaju urbani stil življenja i vedar mediteranski šarm, dok njen romantični stari grad podsjeća na Bi- zantisku i Otomansku prošlost i nudi obilje istorijskih priča. S jedne strane Taurus planina i njeni snijegom prekriveni vrhovi u jugozapadnoj kulisi strmo odsječene Lykiske morske obale, a sa istočne strane Pamfili- jske ravnice sa mirisnim plantažama limuna i narandži.

Antalya – čije ime znači „sjajna zvijezda mediteranskog mora“ turistima pruža ne samo vrhunski smeštaj, fantastične plaže, divno more i sve vrste provoda, već će oni koji uživaju u trošenju i šopingu ovdje pronaći

„utočište“.To je grad koji zajedno sa svojim okolnim gradovima Kemer, Antalija, Belek, Side i Alanya s pravom zaslužuje naziv “rajski vrt na zemlji” gdje više od 300 sunčanih dana u godini, sa čarobnim uvalama, fascinirajućim krajolicima i srdačno gostoprimstvo čine je idealnom destinacijom za Vaš odmor.

Hotelski smještaj je stil sastavljen od mora, sunca i plaža – idealna harmonija između prirode i komfora – za idealan odmor, koji nude toplu dobrodošlicu, gostoprimstvo i odličnu uslugu. Hoteli su kategorizovani sa 3*, 4* i 5* i nude koncepte HB (polupansion) ili All Inclusiv/Ultra All inclusive.

All Inclusive je oblik turističke ponude gdje je cijena aranžmana ujedno i čitav budžet putovanja jer glavni obroci, sve vrste lokalnih alkoholnih i bezalkoholnih pića, užine, kafa, kolači i velikim dijelom sportske aktivnosti su ukljućene u cijenu.

U našoj ponudi možete naći veliki broj porodičnih hotela.

To su hoteli koji u svoj koncept stvaljaju naglasak na porodicu i sadržaj takvih hotela je baziran kako za odrasle, tako i za najmlađe – tobogani, mini club, zabavni park – sve na jednom mjestu, tako da cijela porodica može uživati u onome što voli.

Pored sadržaja, ovi hoteli uglavnom nude i gratis smještaj za dvoje djece.

Antalya-  tamo gdje ima mjesta za sve…

Pošaljite nam upit!


  Kontaktirajte nas za upit!


  Obavezna polja su označena sa *  Share on social networks

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Posjetite nas na društvenim mrežama!

  Posjetite nas na društvenim mrežama!

  by avioexpress.ba