AZURA DELUXE

SUPER PONUDA
Cijena
1149KM po osobi
Trajanje
8 dana
Destinacija
Više od jednog
5 Recenzije
5 od 5
  • Informacije
  • Lokacija
  • Galerija
  • Slične ponude

Šta je uključeno

Destinacija
Antalya , Turska Otkrij destinacije

Položaj: Hotel se nalazi u oblasti Incekum, 22 km od centra Alanye i 98 km od aerodroma Antalya.

Plaža: Hotel ima privatnu pjeskovitu plažu, šljunak u vodi, dok, ležaljke, suncobrani i peškiri se ne naplaćuju. Ležaljke i stolice na doku se posebno naplaćuju.

Sadržaj: Glavni restoran gdje se servira švedski sto, A’la Carte restorani : otomanski, turski, italijanski, slastičana, lobby bar, bar pored bazena, bar na plaži. Internet je besplatan u cijelom hotelu. Vanjski i unutrašnji bazeni za djecu i odrasle, stoni tenis, tobogani, fitness centar, tursko kupatilo i odbojka na plaži. Cjelodnevni i večernji animacioni program. Takmičenja u toku dana, Mini klub za djecu od 04-12 godina, igraonica, igre na bazenu, mini kino, mini disko navečer.

Sobe: Hotel ima ukupno 330 soba. Deluxe sobe (30-32m², soba sa francuskim ležajem + single krevet, kupatilo, max 2+2pax), Family sobe (50m², dvije spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max 4+1pax). Fantasy sobe (55m² , spavaća soba, kupatilo, velika terasa sa Jacuzzi-jem, max 2pax), i 4 sobe sa osobe sa posebnim potrebama. Sve sobe imaju kupatilo (tuš kabina), fen, papuče, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i bezalkoholna pića po dolasku, poslije se nadopunjuje samo voda i mineralna voda), set kafa i čaj, sef, satelitsku TV sa muzičkim kanalima, laminat, balkon. Internet je besplatan u sobama.

Usluga: Ultra All Inclusive

Više o Antalya

Više o Turska

Share on social networks

Posjetite nas na društvenim mrežama!

Posjetite nas na društvenim mrežama!

by avioexpress.ba

Close

AZURA DELUXE

Price
1149KM per person
Duration
8 dana
Destination
Više od jednog

    Ispunite formu za rezervaciju. Obavezna polja su naznačena sa *