DUBAI

Cijena
1199KM po osobi
Trajanje
8 dana
Destinacija
Azija

Grad sa predznako "naj" Dubai

Jedna od najmoćnijih svjetskih metropola, iznikla usred pijeska i surovih pustinjskih uslova, poznata po veličanstvenim hotelima, odličnom shoppingu, zimskom skijanju u ljetnim uslovima, dobrim i skupim automobilima, toploj klimi i dobrom provodu. Tradicija uljudnosti i gostoljubivosti živi u njegovom stanovništvu, što ćete sigurno osjetiti u susretu s njima dok šetate njegovim čistim i uređenim ulicama. U Dubai-u ćete upoznati i uživati u čudesnoj mješavini nove i stare arhitekture.
  • Informacije
  • Lokacija
  • Slične ponude

Šta je uključeno

Destinacija
Azija Otkrij Azija
Cijena uključuje
  • Avio prevoz
  • Noćenja u hotelima sa 4*
Cijena ne uključuje
  • Fakultativne izlete
  • Putničko zdravstveno osiguranje
  • Transfer aerodrom - hotel - aerodrom

1.dan- Sarajevo – Dubai: Sastanak putnika na aerodromu Sarajevo, sat i po prije leta. Polijetanje za Istanbul u popodnevnim satima. Nastavak putovanja za Dubai.

 

2.dan- Dubai: Dolazak u Dubai u ranim jutarnjim  satima. Transfer do hotela. Slobodan dan, za odmor i individualna razgledanja.

 

3.dan- Dubai: Doručak. Poludnevno razgledanje grada (fokultativno-uz doplatu) koji predstavlja jedan od najljepših i najmodernijih gradova Ujedinjenih Arapskih Emirata. Vožnja kroz nove dijelove grada sa posjetom džamiji Džumeira, jednom od simbola Dubai-ja, kratka plovidba krikom Dubai, u kome se osjeća žila kucavica grada. Šetnja uskim uličicama Bastakije, starim dijelom grada, a zatim odlazak do tvrđave Al Fahidi, u kojoj su nekada živjeli vladari Dubai-ja. Šetnja kroz pijacu začina i na kraju posjeta „Zlatnom souku”. Slobodno poslijepodne. Noćenje.

.
4,5,6 i 7dan- Dubai: Doručak. Slobodni dani za odmor, individualna razgledanja i kupovinu. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta (uz doplatu) za: Abu Dhabi,    safari u pustinji, večernju vožnju brodom sa večerom, posjeta hotelu Burj Al Arab 7* (obavezna svečana garderoba) sa večerom  itd. Noćenje.

8.dan Dubai – Istanbul – Sarajevo. Transfer na aerodrom. Polijetanje za Istanbul. Obroci u avionu. Nastavak putovanja za Sarajevo.

 

Više o Azija

Od 2999KM 2649KM
Od 799KM 699KM
Od 499KM 399KM
Share on social networks

Posjetite nas na društvenim mrežama!

Posjetite nas na društvenim mrežama!

by avioexpress.ba

Close

DUBAI

Price
1199KM per person
Duration
8 dana
Destination
Azija

    Ispunite formu za rezervaciju. Obavezna polja su naznačena sa *