DUBAI

Cijena
1199KM po osobi
Trajanje
8 dana
Destinacija
Azija

Grad sa predznako "naj" Dubai

Jedna od najmoćnijih svjetskih metropola, iznikla usred pijeska i surovih pustinjskih uslova, poznata po veličanstvenim hotelima, odličnom shoppingu, zimskom skijanju u ljetnim uslovima, dobrim i skupim automobilima, toploj klimi i dobrom provodu. Tradicija uljudnosti i gostoljubivosti živi u njegovom stanovništvu, što ćete sigurno osjetiti u susretu s njima dok šetate njegovim čistim i uređenim ulicama. U Dubai-u ćete upoznati i uživati u čudesnoj mješavini nove i stare arhitekture.
  • Informacije
  • Lokacija
  • Slične ponude

Šta je uključeno

Destinacija
Azija Otkrij Azija
Cijena uključuje
  • Avio prevoz
  • Noćenja u hotelima sa 4*
Cijena ne uključuje
  • Fakultativne izlete
  • Putničko zdravstveno osiguranje
  • Transfer aerodrom - hotel - aerodrom

1.dan- Sarajevo – Dubai: Sastanak putnika na aerodromu Sarajevo, sat i po prije leta. Polijetanje za Istanbul u popodnevnim satima. Nastavak putovanja za Dubai.

 

2.dan- Dubai: Dolazak u Dubai u ranim jutarnjim  satima. Transfer do hotela. Slobodan dan, za odmor i individualna razgledanja.

 

3.dan- Dubai: Doručak. Poludnevno razgledanje grada (fokultativno-uz doplatu) koji predstavlja jedan od najljepših i najmodernijih gradova Ujedinjenih Arapskih Emirata. Vožnja kroz nove dijelove grada sa posjetom džamiji Džumeira, jednom od simbola Dubai-ja, kratka plovidba krikom Dubai, u kome se osjeća žila kucavica grada. Šetnja uskim uličicama Bastakije, starim dijelom grada, a zatim odlazak do tvrđave Al Fahidi, u kojoj su nekada živjeli vladari Dubai-ja. Šetnja kroz pijacu začina i na kraju posjeta „Zlatnom souku”. Slobodno poslijepodne. Noćenje.

.
4,5,6 i 7dan- Dubai: Doručak. Slobodni dani za odmor, individualna razgledanja i kupovinu. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta (uz doplatu) za: Abu Dhabi,    safari u pustinji, večernju vožnju brodom sa večerom, posjeta hotelu Burj Al Arab 7* (obavezna svečana garderoba) sa večerom  itd. Noćenje.

8.dan Dubai – Istanbul – Sarajevo. Transfer na aerodrom. Polijetanje za Istanbul. Obroci u avionu. Nastavak putovanja za Sarajevo.

 

Više o Azija

Share on social networks

Posjetite nas na društvenim mrežama!

Posjetite nas na društvenim mrežama!

by avioexpress.ba

Close

DUBAI

Price
1199KM per person
Duration
8 dana
Destination
Azija

    Ispunite formu za rezervaciju. Obavezna polja su naznačena sa *