THE LAND OF LEGENDS KINGDOM HOTEL

Destinacija
Više od jednog
5 Recenzije
5 od 5
 • Informacije
 • Lokacija
 • Slične ponude

Šta je uključeno

Destinacija
Antalya , Turska Otkrij destinacije
Cijena uključuje
 • Avio prevoz na relaciji: Sarajevo-Antalija-Sarajevo
 • Boravak u odabranom hotelu, na bazi: 8,10, 11, 12, 13 i 15 dana
 • Transfer aerodrom - hotel - aerodrom
 • Usluge vodiča
Cijena ne uključuje
 • Aerodromske takse 160 KM
 • Fakultativne izlete
 • Putničko zdravstveno osiguranje

Položaj:Hotel je od aerodroma u Antaliji udaljen 27 km, a od grada Beleka 2 km. Smješten je u mestu Kadrije. Zauzima površinu od 17.000 m2. Hotel nema svoju plažu. Od obale mora je udaljen oko 1,5 km.

Smještaj:Hotel čini glavna petospratna zgrada i u svom sastavu ima: 380 deluxe soba, 140 deluxe connected sobe (sastoje se iz 2 spavaće sobe i imaju balkon ili terasu, 38 m2), 4 dvosobnih junior suite (sastoji se iz dnevne i spavaće sobe, aparat za espresso kafu, 79 m2), 9 dvosobnih family suite (sastoji se iz spavaće i dnevne sobe, balkona i kupatila, 83 m2), 3 dvosobnih grand suite (sastoji se iz dnevne i spavaće sobe, terasa od 30 m2, 108 m2), 4 dvosobnih terrace suite (sastoji se iz dnevne i spavaće sobe i  terasu od 30 m2) i trosobni kingdom suite (sastoji se iz 2 spavaće sobe, jedne dnevne sobe sa jacuzzi-jem, 2 kupatila, čajne kuhinje, trpezarije i garderobera,  283 m2). Sve sobe u hotelu kombinuju moderne elemente u svom jedinstvenom dizajnu crtanih filmova. Svaka soba ima: HD LCD TV, Play Station (uz depozit), mini bar (plaća se), centralni klima uređaj, aparat za čaj i kafu, fen, besplatan WiFi, 3D naočare.

Sadržaj:Glavni restoran Eternia, 3 a la carte restorana (brazilske i italijanske kuhinje), restoran “111” sa ribljim specijalitetima, 3 bara, poslastičarnicu, fitness centar, SPA i wellness centar, masaže, salon ljepote, frizerski salon, tursko kupatilo, poluolimpijski unutrašnji bazen, dječiji bazen, prodavnice, tržni centar, butike, WiFi na cijeloj teritoriji, više od 70 tobogana, lazy river, bazen sa talasima, bazen za surfovanje, akva park, Tropsko ostrvo sa pješčanom plažom i palmama, 5D bioskop, roller coaster na bazenu (Typhoon Coaster), Marine Zone akvarijum na otvorenom sa delfinima, ajkulama, pingvinima itd., plivanje sa delfinima i ronjenje u akvarijumu, delfinarijum, Delfin stadion kapaciteta do 1800 mjesta, aqua diskoteku, podvodni safari, animacije, dadilju, Kingdom dječiji klub namjenjen djeci svih uzrasta, stoni tenis, pinball, šah, igraonica, usluge hemijskog čišćenja, doktora, fotografsku radnju i prodavnicu suvenira.

Više o Antalya

Više o Turska

Share on social networks

Posjetite nas na društvenim mrežama!

Posjetite nas na društvenim mrežama!

by avioexpress.ba

Close

THE LAND OF LEGENDS KINGDOM HOTEL

Destination
Više od jednog

  Ispunite formu za rezervaciju. Obavezna polja su naznačena sa *