Avioexpress

Jedna od vodećih turističkih agencija u Bosni i Hercegovini

1996

Avio Express Travel

Avio Express Travel je jedna od vodećih turističkih agencija u Bosni i Hercegovini, osnovana 1996.godine i od tada uspješno poslujemo u segmentu organizacije putovanja što nas izdvaja kao jednog iskusnog i pouzdanog tour operatora. Bavimo se organizacijom i prodajom ljetnih, zimskih, wellness & spa, city break, kulturno-historijskih aranžmana, kao i aranžmana za daleke i egzotične destinacije, takođe se bavimo i organizacijom seminara i kongresa u zemlji i inostranstvu, kao i prodajom domaćih i međunarodnih avio karata. Naš tim kojeg čine kvalifikovani radnici sa dugogodišnjim iskustvom u turizmu je uvijek tu, spreman da vam pomogne i preporuči, svojim iskustvom i savjetima, odredište koje je baš idealno za Vas!

Realizacija

Realiozovali smo najveća i najzahtjevnija grupna putovanja. U organizaciji naših aranžmana putnici su bili na svim kontinentima i svim morima, na najvećim svjetskim događajima, olimpijadama, svjetskim prvenstvima, karnevalima, festivalima, sajmovima, kongresima,… Veoma uspješno raealizovali smo brojne maturske i studentske ekskurzije.

Destinacije

O nama najbolje govore činjenice da smo te davne 1996. godine upravo mi organizovali prve civiline letove iz Sarajeva te povezali našu zemlju sa Istanbulom, Kopenhagenom, Hamburgom, Frankfurtom, Stuttgartom, Munchenom.


Prvi smo započeli sa organizacijom ljetovanja u Tursku –
Antalijsku rivijeru sa direktnim charter letovima iz Sarajeva i od tada svake godine između 3000-4000 gostiju svoj nezaboravni odmor provede u organizaciji naše agencije.

Ljetovanja i zimovanja

Naravno pored ljetovanja i zimovanja, izdvajaju nas i velike kulturno-historijske ture, a neke od njih smo po prvi put upravo mi organizovali iz naše zemlje kao što su Velika kružna tura Turskom, Put Svile i brojne druge ture sa kojih su se uvijek naši putnici vračali zadovoljni. U našoj organizaciji veliki broj stranih turista je došao u BiH, što pokazuje i prepoznatljivost naše agnecije i u svjetskim turističkim krugovima.

2020

Jedna od najboljih agencija

Sve ovo potiče nas da za Vas otkrijemo uvijek nešto novo, jer smatramo da je putovanje odraz stila i načina života, da su to najljepše provedeni dani i da je zbog toga veoma bitno pristupiti svakom gostu ponaosob i pokušati pretvoriti maštu i snove u stvarnost. Svim putnicima koji su putovali sa nama zahvaljujemo se na poverenju koje su nam ukazali do sada.

Mi želimo postići svoje ciljeve sa Vama i radujemo se odličnoj saradnji punoj povjerenja. Naš kvalitet i iskustvo ne treba provjeravati, treba ga iskoristiti!

avion
plaza
https://avioexpress.ba/wp-content/uploads/2018/09/img-faq-01.jpg

One’s destination is never a place, but always a new way of seeing things.

https://avioexpress.ba/wp-content/uploads/2018/09/tour-africa-02.jpg

YOUR KIND OF HOLIDAYYour world, your way

Distinctively re-engineer revolutionary meta-services and premium architectures. Intrinsically incubate intuitive opportunities and real-time potentialities. Appropriately communicate one-to-one technology after plug-and-play networks.
Pantheon
Podcasting operational change management inside of workflow framework.
Pagoda
Distinctively re-engineer revolutionary meta-services and premium architectures.
Tower Bridge
Professionally fashion wireless leadership rather than prospective experiences.
Teotihuacan
Dynamically reinvent market-driven opportunities and ubiquitous interfaces.
Eiffel Tower
Distinctively exploit optimal alignments for intuitive bandwidth.
Colosseum
Quickly communicate enabled technology and turnkey leadership skills.

Posjetite nas na društvenim mrežama!

Posjetite nas na društvenim mrežama!

by avioexpress.ba